Nieuws

FC Twente bouwt aan ultieme droom

FC Twente bouwt aan ultieme droom

ENSCHEDE FC Twente staat aan de vooravond van een nieuwe fase in haar bestaan. Na de gezondmaking vanaf 2003, de consolidatie van de positie in de nationale top sinds 2006, moet nu de grote stap voorwaarts volgen. Op sportief gebied is Europa het doel, maatschappelijk gezien wil de club de vleugels uitslaan in resterende delen van Twente (buiten Enschede en Hengelo), de Achterhoek en zuid-Drenthe (Emmen).

De ambities zijn groot, de organisatie moet hierop worden afgestemd. De huidige Raad van Commissarissen, bestaande uit Joop Munsterman, Aldo van der Laan en Hennie ten Hag, wordt uitgebreid met Henk Keizer (voorzitter Raad van Bestuur deurwaardersbedrijf GGN), Hein Trebbe (eigenaar van Trebbe Bouwgroep) en Joop de Winter (eigenaar van Masterpack Group, een internationaal opererend bedrijf in pakkingen).

Opmerkelijker is de terugkeer van Henk Kesler in de top van FC Twente. Kesler was directeur bij FC Twente alvorens hij naar de KNVB ging. Hij nam vorig jaar afscheid als directeur betaald voetbal van de voetbalbond. Hij gaat voor FC Twente nu internationale zaken doen. Munsterman: „Gezien onze Europese ambities moeten we in Geneve aan tafel zitten. We moeten weten welke ontwikkelingen er zijn rond de Europese competitie, hoe de UEFA met vrouwenvoetbal omgaat. Het is een veelomvattende taak en daar kun je gezien zijn netwerk geen betere voor hebben dan Henk Kesler.”

Bron: TCTubantia.nl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties