Nieuws

FC Twente compenseert tot 200 Euro

FC Twente compenseert tot 200 Euro

FC Twente-supporters die hun trip naar Polen hebben geannuleerd, kunnen bij de club een bedrag tot maximaal 200 euro declareren. Dat maakte FC Twente vrijdag bekend.

De Tukkers spelen woensdag in Krakow tegen Wisla. De club gaf vorige week een negatief reisadvies uit voor de Poolse stad, omdat de veiligheid van supporters niet gegarandeerd kon worden. Poolse hooligans zouden de confrontatie met Twente-fans willen zoeken.

Die mededeling kwam voor veel supporter te laat, omdat de annuleringstermijn van vliegtickets net een dag verstreken was. Na een brief op poten van een groep supporters kwam FC Twente vrijdag met een tegemoetkoming. Fans die al een reis naar Polen hadden geboekt, kunnen nu een bedrag tot maximaal 200 euro bij de club declareren.

Overigens heeft FC Twente nog even overwogen om wel uitkaarten te verkopen voor het duel in Polen. Supporters hadden dan een eigen risico-verklaring moeten tekenen. De club besloot echter het zekere voor het onzekere te nemen en hoopt dat het uitvak leeg blijft.

TCTubantia

Actie!! Registreer je op FC Twente Forum en maak kans op 2 kaartjes voor de bekerwedstrijd FC Twente - PSV op 22 december a.s.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties