Nieuws

'FC Twente en Genoa willen Franse verdediger'

'FC Twente en Genoa willen Franse verdediger'

FC Twente is volgens de Franse media geïnteresseerd in de Fransman Séga Coulibaly (foto links). De 19-jarige verdediger staat onder contract bij het Franse Stade Rennes. FC Twente zou volgens Get French Football News concurrentie krijgen van het Italiaanse Genoa.

De 1.82 meter lange Coulibaly staat te boek als groot talent en werd in het verleden al eens gelinkt aan Liverpool en Newcastle United. Hij doorliep tot dusver alle Franse jeugdelftallen, maar debuteerde nog niet in het eerste van Stade Rennes. Opmerkelijk is dat het wederom een centrale verdediger betreft. Eerder trok FC Twente Katsikas en Uvini al aan als het beoogde nieuwe centrale duo.[google]

Volgens de bron zou Genoa een bod aan het voorbereiden zijn van rond de 350.000 Euro terwijl Stade Rennes zou denken aan een bedrag van 600.000 Euro.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties