Nieuws

FC Twente gooit prijzen losse kaartverkoop flink omlaag

FC Twente gooit prijzen losse kaartverkoop flink omlaag

FC Twente zal met ingang van dit seizoen de prijzen voor de losse kaartverkoop van thuiswedstrijden drastisch verlagen. Dit om een wedstrijdbezoek laagdrempeliger te maken, zo schrijft de club op haar website. Met een SeizoenClubCard blijft het het meest voordelig om een thuiswedstrijd te bezoeken.

Veel supporters hebben inmiddels al een seizoenkaart bij FC Twente, met business erbij gaat FC Twente zelfs al over de 20.000. De club roept andere supporters op om (alsnog) een SCC aan te schaffen. Onder het mom van: "met z'n allen achter de club".

FC Twente heeft advies ingewonnen bij supporters en daarom besloten om de prijs voor de losse kaartverkoop aan te passen. “De losse-verkoop-prijs was bij ons verhoudingsgewijs hoog ten opzichte van andere clubs”, legt Gerald van den Belt uit op de website van FC Twente. “Voor ons reden om kritisch te kijken naar de losse-verkoop-prijzen en een verlaging van €5,- tot €10,- voor de meeste wedstrijden door te voeren.”

“Uiteraard hebben we bij deze prijsverlaging rekening gehouden met onze SeizoenClubcard-houders. Uiteraard is een seizoenkaart altijd de meest goedkope manier om alle thuiswedstrijden te bezoeken. Seizoenkaarthouders zijn immers onze meest trouwe supporters.”

“De reden hiervoor is dat we iedere wedstrijd graag in een zo vol mogelijk stadion willen spelen.” vervolgt Van den Belt. “Daarom hebben we een duidelijker prijsonderscheid gemaakt."

[google]De prijzen van wedstrijden tegen AZ, FC Groningen, sc Heerenveen, Heracles Almelo, PEC Zwolle, FC Utrecht en Vitesse gaan gemiddeld met € 5,- per kaart omlaag. Bij de wedstrijden tegen ADO Den Haag, SC Cambuur, Excelsior, De Graafschap, N.E.C., Roda JC Kerkade en Willem II zal de verlaging gemiddeld €10,- per kaart zijn.

“Op die manier willen we het bezoek aan De Grolsch Veste laagdrempeliger maken”, licht Van den Belt toe. “Voor €12,50 kan de jeugd tot en met 16 jaar dit seizoen al een thuiswedstrijd bijwonen*, 65+ kan dat voor €15,- en ‘reguliere’ supporters kunnen dat voor €17,50. Voor Ajax, PSV en Feyenoord gelden minimale aanpassingen. We hopen natuurlijk bij alle wedstrijden een goedgevulde Veste achter de ploeg te hebben staan.”

Voor de gehele prijsstructuur klik hier.

ClubCard nodig voor losse kaartverkoop FC Twente

Om losse kaarten te kopen voor wedstrijden van FC Twente heb je een ClubCard nodig. Bij de oefenwedstrijden en tijdens de Open Dag van aanstaande zondag kun je als supporter gratis een ClubCard aanschaffen.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties