Nieuws

FC Twente grijpt naast EK ganger Jozefzoon

FC Twente grijpt naast EK ganger Jozefzoon

Niet FC Twente maar PSV heeft Florian Jozefzoon aan zich weten te binden. De buitenspeler van RKC werd gelinkt aan zowel FC Twente als zijn oude club Ajax maar kiest verrassend voor een avontuur in Eindhoven. Jozefzoon zal bij PSV een contract gaan tekenen voor drie seizoenen.

De 22-jarige buitenspeler maakte een goed eerste seizoen door bij RKC welke werd beloond met een ticket voor het EK onder de 21 jaar in Israël. Zijn spel wakkerde de interesse aan FC Twente en Ajax, de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot.

Dat hij nu uitgerekend kiest voor PSV is voor mensen binnen RKC niet verrassend. PSV informeerde gedurende het afgelopen seizoen regelmatig bij de Brabanders naar Jozefzoon.

FC Twente kan na Wuytens en Gudelj dus weer een naam van het wensenlijstje afstrepen. Andere buitenspelers die aan FC Twente worden gelinkt zijn Mokhtar van PEC Zwolle en Anco Jansen van de Graafschap.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties