Nieuws

FC Twente G-voetbal bij Tubanters

FC Twente G-voetbal bij Tubanters

Een nieuwe editie van het FC Twente G-voetbalevenement staat zaterdag 8 oktober op het programma. Ieder half jaar is het de beurt aan een ander G-team uit de regio om zich voor een dag FC Twente te voelen.

Dit keer zal deze speciale dag georganiseerd worden voor Tubanters G1. Het G-team van de Enschedese voetbalclub speelt de thuiswedstrijd tegen het G-team van Sportclub Neede.

Voor de wedstrijd wordt Tubanters G1 getrakteerd op een ontvangst in De Grolsch Veste. Daar krijgen ze o.a. een sportmaaltijd, het wedstrijdshirt en vervolgens wordt het team met de spelersbus van FC Twente naar de eigen club gebracht. Het G-team doorloopt op die manier dezelfde voorbereiding op een wedstrijd als de eerste selectie van FC Twente en zal daarnaast worden gecoacht door Jan van Staa.

“Wat normaal een gewone competitiewedstrijd voor het team is, wordt door de betrokkenheid van FC Twente heel speciaal. Het is iedere keer weer een voetbalfeest”, aldus Bennie Assink, die zich als voorzitter van het SMAT-team van de Voetbalacademie samen met Loed ten Cate en Cees Lok bezighoudt met het coördineren van het evenement.

bron: de weekkrant.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties