Nieuws

FC Twente is Feyenoord voorbij

FC Twente is Feyenoord voorbij

Voor de tweede keer in een half jaar tijd is het FC Twente dat rivaal Feyenoord aftroeft op de transfermarkt. Daarnaast zijn de Tukkers ook qua begroting de Rotterdammers reeds gepasseerd.

De eerste klap die Twente uitdeelde richting Feyenoord was het aantrekken van de bepalende middenvelder Fer. De jonge middenvelder was duidelijk, hij wilde een stap hogerop hetgeen niet erg werd gewaardeerd door een deel van de Feyenoord supporters. Onder druk van de raad van commissarissen moest van Geel Leroy uiteindelijk afstaan voor een compensatie van ca. 5 miljoen Euro.

Zondag deelde Twente haar tweede klap uit aan Feyenoord door het aantrekken van verdediger Andreas Bjelland die de Rotterdammers ook graag hadden toegevoegd aan de selectie.

Van Geel: "De mogelijkheden zijn beperkt, wij proberen inventief te zijn. Al is het makkelijker als je een paar miljoen hebt te besteden. De deense centrumverdediger Andreas Bjelland van FC Nordsjaelland stond bijvoorbeeld in ons schaduwteam. FC Twente haalt hem nu binnen"

Ook de is FC Twente Feyenoord voorbij gegaan qua begroting. Daar FC Twente de begroting heeft opgeschroeft naar 45,4 miljoen Euro blijven de Rotterdammers steken op 38 miljoen Euro.

Nu moet men natuurlijk de realiteit niet verliezen en ook meenemen dat Feyenoord aan het saneren is, echter voelt het gewoon goed en voordat Feyenoord weer compleet uit de rode cijfers is zijn we jaren verder en is het Feyenoord dat moet proberen weer aan te haken bij de nieuwe top van Nederland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties