Nieuws

FC Twente kan definitief streep zetten door naam Verhaegh

FC Twente kan definitief streep zetten door naam Verhaegh

FC Twente kan definitief een streep zetten door de naam van Verhaegh. De rechtsback van FC Augsburg staat al een tijd nadrukkelijk in de belangstelling van de Tukkers maar zal niet terugkeren op Nederlandse bodem. De club speelde zich afgelopen zaterdag veilig en mag zich op gaan maken voor het derde achtereenvolgende seizoen in de Bundesliga. Alleen bij degradatie zou Verhaegh een vertrek overwegen.


Verhaegh was bij FC Twente de belangrijkste kandidaat op het eventuele vertrek van Rosales op te vangen. De Venezolaan is in het bezit van een contract tot de zomer van 2014 en een verkoop deze zomer lijkt niet uitgesloten. FC Twente ziet de verdediger graag blijven en wil verlengen. Tot op heden heeft het kamp Rosales hier niet publiekelijk op gereageerd.

Dat FC Twente druk op zoek is werd deze week bevestigd. De club zat op de tribune in Brazilië voor de back Sueliton Pereira. Twente was niet alleen, ook Eintracht Frankfurt, Lille, Shakhtar Donetsk, Fiorentina, Napoli en Udinese waren aanwezig om de laatbloeier te bekijken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties