Nieuws

"FC Twente kon 2 tot 3 miljoen voor me krijgen"

"FC Twente kon 2 tot 3 miljoen voor me krijgen"

Gisteren maakte voormalig FC Twente doelman de overstap naar de Turkse competitie. Hij tekende toch wel verrassend een 2-jarig contract bij promovendus Mersin İdman Yurdu. Een transfer waar hij naar eigen zeggen goed over heeft nagedacht met het oog op zijn toekomst. Hij wil na zijn rampseizoen bij Hellas Verona weer terugkeren onder de lat bij het Bulgaarse elftal.

[google]Joop Munsterman zal de transfer met argusogen hebben bekeken. Mihaylov vertrok vorig jaar zomer voor een bedrag van slechts 500.000 Euro naar Hellas Verona met de afspraak dat Twente een percentage zou krijgen bij een eventuele doorverkoop. Omdat Mihaylov en Hellas Verona het contract na onderling overleg hebben ontbonden kan FC Twente fluiten naar eventuele extra transferinkomsten. Volgens Mihaylov heeft FC Twente dat aan zichzelf te danken want de club had hem al eerder kunnen laten gaan voor een mooie bedrag.

"Ik heb nu een clausule in mijn contract van drie miljoen Euro. Dat is een normaal bedrag. Bij FC Twente had ik een clausule van vijf miljoen Euro. Er waren clubs die tussen de twee en drie miljoen Euro hebben geboden, maar FC Twente weigerde mee te werken. Toen heb ik gezegd dat ik transfervrij zou vertrekken", aldus Mihaylov die uiteindelijk toch een deal met Twente wist te sluiten en vertrok naar Italië. Echter nu blijkt in het nadeel van beide partijen.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties