Nieuws

FC Twente kroop door het oog van de naald met transfer Corona

FC Twente kroop door het oog van de naald met transfer Corona

Gisteren maakte Jesús Corona de overstap van FC Twente naar het Portugese FC Porto. Nu blijkt dat deze transfer om 23.50 uur, dus tien minuten voor het sluiten van de transfermarkt, beklonken was. De club uit Enschede leek volgens RTV Oost af te stevenen op een 'De Gea-senario'. De doelman van Manchester United rondde zijn transfer naar Real Madrid 28 minuten na het sluiten van de transferwindow af. Hierdoor werd hij gedwongen in Engeland te blijven.

[google]"Gisteren was dan de finaledag en toen heeft het nog uiteindelijk, voordat écht alle formaliteiten vervuld waren, tot tien voor twaalf 's nachts geduurd", zegt Ted van Leeuwen tegenover het regionale medium.

30 %

Met FC Porto heeft FC Twente een doorverkooppercentage van 30% afgesproken. Toen Corona nog in Enschede voetbalde, bezat FC Twente slechts 30% van zijn transferrechten. De club uit Portugal betaalt in totaal 10,5 miljoen euro voor Tecatito.

Lees hier alles over de transfer van Jesús Corona naar FC Porto

banner-tukker-life-floor
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties