Nieuws

FC Twente laat Tapia niet deelnemen aan Bolivarian Games

FC Twente laat Tapia niet deelnemen aan Bolivarian Games

Peru zal het de komende Bolivarian Games (Juegos Bolivarianos) moeten doen zonder FC Twente speler Renato Tapia. De Peruviaan krijgt van FC Twente geen toestemming om deel te nemen aan het Latijns Amerikaanse evenement waar de landen Bolivia, Colombia, Ecuador, Panama, Peru en Venezuela aan deelnemen. Tapia zou geselecteerd worden voor het Peruviaanse voetbalelftal onder de 18 jaar dat als gastland gaat proberen de titel te veroveren.

[google]De reden dat FC Twente Tapia niet laat gaan is dat het evenement niet binnen de FIFA kalender valt. De club is hierdoor niet verplicht de verdediger/middenvelder af te staan.

Renato Tapia kwam eind augustus over naar Enschede en maakt tot dusver een stormachtige ontwikkeling door. Hij speelt de laatste wedstrijden vast in de basis bij Jong FC Twente en traint daarnaast mee met de eerste selectie. Vier oktober dit jaar zat Tapia ook al op de bank tijdens de uitwedstrijd bij Cambuur. Het talent heeft nog een contract bij FC Twente tot medio 2017.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties