Nieuws

FC Twente lijkt kansloos in strijd om gewilde spits

FC Twente lijkt kansloos in strijd om gewilde spits

De kans dat Tomas Necid aankomende winter naar FC Twente vertrekt lijkt nihil. De van CSKA Moskou gehuurde spits speelt momenteel op huurbasis bij PEC Zwolle waar hij zich in de kijker heeft gespeeld bij onder meer FC Twente.

Omdat het contract van Necid aanstaande zomer afloopt hebben CSKA Moskou en PEC Zwolle een clausule in de huurovereenkomst gezet dat de Russen Necid in de winter terug mogen halen in ruil voor een verkooppercentage.

Ondertussen is door CSKA bekend gemaakt dat meerdere clubs zich hebben gemeld voor een winterse overname van Necid. De huidig landskampioen kan de clubs zodoende tegen elkaar uitspelen. Met de interesse van meerdere clubs en de financiële situatie van FC Twente lijken de Tukkers deze winter dan ook kansloos om Necid naar Enschede te halen.

[google]Deels zal een transfer ook afhangen van de wensen van Necid. Hij kan er ook voor kiezen om tegen de haren van CSKA in de strijken en ervoor kiezen zijn contract af te laten lopen. In dat geval kan FC Twente de spits alsnog proberen te overtuigen om komend seizoen de opvolger te worden van de naar alle waarschijnlijkheid vertrekkende Luc Castaignos.

Stelling: Tomas Necid is een ideale spits voor FC Twente
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties