Nieuws

FC Twente live zien

FC Twente live zien

De selectie van FC Twente reist vandaag (06-04-2011) met een fitte spelersgroep naar Spanje voor het Europa League-duel van donderdag met Villarreal CF.Dit betekent natuurlijk ook dat Marc Janko fit is en waarschijnlijk kan spelen. De Kok van FCT, verslaggevers en een aantal spullen (zie Foto) zijn er al.

Youri Mulder wordt voor het volgende seizoen 2011/2012 als derde assistent toegevoegd en als je niet genoeg kunt krijgen van de overwinning op PSV dan bekijk je hem toch nog een keer in zijn geheel.

FC Twente live zien tegen Villarreal

De selectie werkt woensdagavond een training af in het Estadio El Madrigal. Voorafgaand aan deze trainingssessie is er de gebruikelijke persconferentie met Michel Preud’homme en een FC Twente-speler.
De selectie van FC Twente voor het duel met Villarreal (De Rus Alexei Nikolaev is donderdag de arbiter) ziet er als volgt uit: Mihaylov, Boschker, De Vogt, Onyewu, Rosales, Wisgerhof, Douglas, Bengtsson, Buysse, Tiendalli, Leugers, Brama, Janssen, Landzaat, Chadli, John, Ruiz, De Jong, Janko, Bajrami.

De wedstrijd Villarreal CF – FC Twente is donderdag live te beluisteren via FC Twente Radio. De uitzending begint om 20.00 uur en het live-verslag van de wedstrijd om 21.05 uur.Ook zendt het Belgische CANVAS wederom een Europees duel van FC Twente uit. Aangezien RTL 7 er donderdag voor kiest om het duel tussen Benfica en PSV uit te zenden vormt dit een goed alternatief voor degenen die niet in het bezit zijn van een abonnement op Eredivisie Live maar FC Twente wel graag live willen zien tegen Villarreal

Youri Mulder als derde assistent toegevoegd

Youri Mulder is komend seizoen een van de assistenten van trainer Michel Preud'homme. De 42-jarige tv-analyticus keert daardoor terug bij zijn oude club, waar hij van 1990 tot 1993 voor speeelde. Preud'homme wil volgend seizoen graag drie assistenten aan zijn zijde hebben. Boudewijn Pahlplatz en Alfred Schreuder blijven aan als rechterhand van de Belg. Jos Daerden blijft verantwoordelijk voor de beloften.

Omdat FC Twente een samenwerking start met Manchester United zijn er 3 assistenten nodig die de regelmatig aanwezige Braziliaanse talenten in Enschede moeten gaan bekijken. Mulder gaat zich eveneens toeleggen op de cursus voor het hoogste trainersdiploma, die hij wil volgen in Duitsland. Binnenkort hoort de voormalige spits of hij wordt toegelaten.

"FC Twente wilde me eigenlijk als spitsentrainer aanstellen", zei Mulder. "Maar dat zag ik niet zo zitten, omdat ik dan de rest van mijn carrière het stempel van spitsentrainer zou hebben gehad. De intentie is er om er uit te komen. Maar er moet nog wel het nodige besproken worden. Ik heb nu een heel gevarieerd leven en dat wil ik ook graag zo houden. Mijn werk voor de NOS bijvoorbeeld wil ik blijven doen. Dat moet ook wel kunnen, denk ik want dat is al minder geworden dan het was."

Download Twente PSV

Deze prachtige wedstrijd nog een keer terugzien? Download hem dan via onderstaande (Torrent)link. Mocht u niet weten hoe dit moet, vraag het dan even op ons forum of op Twitter. Het is wel de bedoeling dat u, wanneer u de bestanden binnen heeft, niet meteen het torrentprogramma afsluit. Blijf 'seeden' en zorg zo dat uw medefans ook met een redelijke snelheid kunnen downloaden.

Klik hier om het gratis bestand te downloaden. Er zitten gegarandeerd geen virussen in, dus het is helemaal veilig. (Via FC Twente Forum)

Bronnen: FCTwente.nl, Twentefans, FCTwente.net, FCTwente.nu

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties