Nieuws

FC Twente middenvelder weigert Bidvest Wits

FC Twente middenvelder weigert Bidvest Wits

[google]Afgelopen week ontbrak Nana Ntuli tijdens de training van Jong FC Twente. Een welingelichte bron wist Twente Insite te melden dat Ntuli terug was gevlogen naar zijn geboorteland Zuid-Afrika om daar op zoek te gaan naar een tijdelijke nieuwe club.De zoektocht heeft vooralsnog geen resultaat opgeleverd al was er wel interesse van de huidige nummer drie van Zuid Afrika Bidvest Wits.

De club uit Johannesburg zou volgens Soccer Laduma interesse hebben om Ntuli op huurbasis over te nemen, maar kon niet voldoen aan de eisen van de speler zelf. De 19-jarige middenvelder eiste namelijk een basisplek, iets wat trainer Gavin Hunt niet kan en wil garanderen.

Ntuli heeft nog slechts enkele dagen tijd om een nieuwe club te vinden alvorens de transferwindow aanstaande maandag om middernacht sluit. Vindt hij geen club dan zal hij weer aansluiten bij Jong FC Twente.

banner-tukker-life-floor

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties