Nieuws

FC Twente reageert positief op voorstel PvdA

FC Twente reageert positief op voorstel PvdA

Als extra aanvulling op de garantstelling van 32 miljoen euro van de gemeente leek het de PvdA een goed idee dat FC Twente ook wat ging doen voor de minima in Enschede. De politieke partij stelt voor om iedere wedstrijd 1965 kaarten weg te geven aan de groep burgers die het toch al zo zwaar hebben. FC Twente reageerde positief op het voorstel.

[google]"We vinden het een heel sympathieke gedachte die goed past bij ons doel: een club zijn voor iedereen. De gedachte is mooi. Je moet als club toegankelijk zijn, juist voor mensen die het zwaar hebben", aldus Marcel Wendrich, woordvoerder van de Enschedese club. Toezeggingen wil en kan hij echter nog niet doen. De club wil eerst weten wat de KNVB gaat doen.

Momenteel kan de club de 1965 kaarten zorgeloos missen omdat het stadion niet uitverkocht is. Toch wil de PvdA dat het plan ook in de toekomst overeind blijft, ook als de interesse in kaarten weer toeneemt. "Het is natuurlijk wel de bedoeling dat FC Twente de kaarten ook beschikbaar blijft stellen al het weer beter gaat. Maatschappelijke betrokkenheid moet uit eigen beweging komen", besluit Van der Velde van de PvdA.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties