Nieuws

FC Twente rekent op komst Bulykin

FC Twente rekent op komst Bulykin

Dmitriy Bulykin is de ervaren spits die FC Twente vrijdag wil presenteren als één van de twee aanvallers die de vertrokken Luuk de Jong moet gaan vervangen. Clubvoorzitter Joop Munsterman liet tijdens de rust van het Europa Leagueduel tussen FC Twente en Inter Turku doorschemeren dat vrijdag een nieuwe speler wordt gepresenteerd.

"We zijn in onderhandeling met een ervaren spits en hopen die gesprekken snel af te ronden”, liet Munsterman weten. De zaakwaarnemer van Bulykin, André Golovash, bevestigde donderdagavond in onderhandeling te zijn met een Nederlandse club.


Castaignos

Bulykin moet de ervaren spits zijn achter de gewenste aanvaller Luc Castaignos, die FC Twente ook nog hoopt binnen te halen. Bulykin vervulde eenzelfde rol vorig seizoen bij Ajax, toen hij reservespits was achter Kolbeinn Sigthorsson. Door een langdurige enkelblessure van de IJslander kwam Bulykin veelvuldig aan spelen toe bij de Amsterdamse club.

Plet

Met de komst van de nu clubloze Bulykin en Castaignos lijkt de rol van Glynor Plet uitgespeeld bij FC Twente. De aanvaller kwam een half jaar geleden over van Heracles Almelo. Hij staat in de belangstelling van NEC.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties