Nieuws

FC Twente roept Japans Twitter- en Instagram-account in het leven

FC Twente roept Japans Twitter- en Instagram-account in het leven

FC Twente pakt groots uit met de komst van Japanner Keito Nakamura. Het aantrekken van een Japanse speler is namelijk commercieel erg interessant. Daarom heeft de club vanaf heden een Japans Instagram- en Twitter-account in het leven geroepen.

Op het moment dat dit artikel geschreven wordt kent het account ruim 500 volgers en twee berichten: de introductievideo van Nakamura en een foto waarbij het talent op de rug is gefotografeerd. Het account heet fctwente_jp.

[google][app]

De club heeft ook een speciaal Japans Twitteracount opgericht. In het laatste bericht wordt gelinkt naar de pagina waar Japanse fans een shirt van FC Twente kunnen kopen met 'Keito' achterop.

In het verleden speelde Keisuke Honda bij VVV Venlo, dit bleek een enorme aantrekkingskracht te hebben op Japanse media en voetbalfans. FC Groningen maakt het ook mee nu ze met Ritsu Doan een Japanner in de selectie hebben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties