Nieuws

'FC Twente sprak met eventuele opvolger Schreuder'

'FC Twente sprak met eventuele opvolger Schreuder'

Aldo van der Laan gaf te kennen dat het nooit de intentie is geweest om Alfred Schreuder de laan uit te sturen. Alfred Schreuder heeft zelf ook geen enkel moment getwijfeld aan zijn positie in Enschede. Inmiddels is het dan ook bekend dat de oefenmeester in Enschede blijft. Toch beweert Leon Ten Voorde van de TC Tubantia dat FC Twente wel degelijk in gesprek is geweest met een andere trainer.

De bewering van Leon Ten Voorde staat daarom haaks op de uitspraken die Aldo van der Laan eerder deed. Volgens Van der Laan is het vertrek van Schreuder nooit een serieuze optie geweest. Toch komt er nu naar buiten dat er dan toch een gesprek heeft plaatsgevonden met een andere trainer, voor de eventuele aflossing van Alfred Schreuder.

RTV Oost meldde gisteravond via de website dat een trainer zich bij de omroep heeft gemeld. Hij gaf aan dat FC Twente met hem in gesprek is geweest over een eventuele functie als hoofdtrainer. De naam van deze persoon wil RTV Oost echter niet vrijgeven.

[google] Eerder al verschenen er geruchten over een eventuele aanstelling van Ernest Faber of Fred Rutten. Aangezien Alfred Schreuder op de troon blijft zitten, ziet het er naar uit dat het desbetreffende gesprek niet de juiste oplossing kon bieden. Daarnaast is de afkoopsom van Schreuder een groot struikelblok voor de Tukkers.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties