Nieuws

FC Twente-target Nemanja Gudelj naar AZ

FC Twente-target Nemanja Gudelj naar AZ

Volgens Omroep Brabant speelt Nemanja Gudelj volgend seizoen voor AZ. De middenvelder en de club uit Alkmaar hebben een principe-akkoord bereikt. Ook NAC Breda en AZ zijn tot een akkoord gekomen. De website van AZ meldt ook een akkoord tussen Gudelj en AZ.

Omdat Nemanja Gudelj nog een doorlopend contract heeft bij NAC moet AZ wel een transfersom betalen voor de 21-jarige Serviër. Naar verluidt gaat de middenvelder een contract voor vier of vijf jaar tekenen.


Gudelj moet alleen nog een medische keuring ondergaan. Gudelj doorliep de jeugdopleiding van NAC en debuteerde in 2010 voor het eerste elftal van NAC. Bij de club uit Breda speelde hij sinds het ontslag van Karelse onder zijn vader Nebosja.

Nemanja Gudelj is al de tweede speler die FC Twente misloopt en naar AZ gaat. Eerder ging Jan Wuytens al (transfervrij) van FC Utrecht naar AZ. Dit omdat de plannen van FC Twente voor volgend seizoen nog onduidelijk zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties