Nieuws

FC Twente-target vertrekt naar Turkse vechtersbazen

FC Twente-target vertrekt naar Turkse vechtersbazen

FC Twente kan een streep trekken door de naam van Adnane Tighadouini. De voormalig speler van NAC Breda stond volgens diverse geruchten in de belangstelling van de Enschedese ploeg, maar hij zal het seizoen afmaken bij het Turkse Kayserispor.

Tighadouini vertrok deze zomer bij NAC Breda om bij Malaga te gaan voetballen, echter komt hij daar amper aan spelen toe. Dit heeft de buitenspeler doen besluiten om zijn heil ergens anders te gaan zoeken en volgens Telegraaf-journalist Erik van Haren is dat dus Kayserispor.

[google]Hiermee is Tighadouini de opvolger van Youness Mokhtar die na zijn vertrek bij Al-Nassr eigenlijk een contract zou tekenen bij de Turkse club. Speler en club waren akkoord met betrekking tot een overgang, maar gewijzigde voorwaarden in het contract waren reden voor de voormalig FC Twente-speler om het contract niet te tekenen.

Dit werd hem echter niet in dank afgenomen. Toen Mokhtar om het punt stond om op het vliegtuig te stappen kwam hij Tolunay Kafkas, de trainer van Kayserispor, tegen. Hij was verbaasd over het feit dat de buitenspeler niet had getekend en tot overmaat van ramp sloeg hij Mokhtar.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties