Nieuws

FC Twente tekent samenwerkingsovereenkomst met 'Twentse' fastfoodketen

FC Twente tekent samenwerkingsovereenkomst met 'Twentse' fastfoodketen

Robin Veldt, Franchisenemer van vijf McDonald's vestigingen in Enschede en Hengelo, Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken en Jakko Slot, Hoofd Sales van FC Twente ondertekenden donderdagmiddag een samenwerkingsovereenkomst voor de komende drie jaar, zo maakt FC Twente op haar website bekend.

Het is de bedoeling dat beide partijen hun krachten gaan bundelen bij onder meer het organiseren van sportevenementen in Twente, zoals het McDonald's Twente Street Soccer Toernooi en de McDonald's Twente Kids Run in De Grolsch Veste. Eerder dit seizoen zijn de beide partijen al gestart met de samenwerking door het aanbieden van de McDonald's Twente Feestjes.

McDonald's Twente wil met deze samenwerking actief bijdragen aan het stimuleren van sport en bewegen voor de jeugd in Twente. “Zowel FC Twente als McDonald’s Twente staan midden in de samenleving en hebben grote aantrekkingskracht op de jeugd", laat Robin Veldt weten.

"We erkennen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met het gezamenlijk organiseren van sportactiviteiten zoals het Street Soccer Toernooi en de Kids Run maken we een stap in de goede richting. ‘Zien sporten, doet sporten’. Dat is de gemeenschappelijke deler van beide partners.”

[google]Marco Behrens van FC Twente sluit zich aan bij deze woorden. “Het is mooi om te zien dat uit deze samenwerking met een sterke partner als McDonald’s nieuwe initiatieven voor de jeugd ontstaan. Komend jaar zijn het Street Soccer Toernooi en de Kids Run evenementen waarbij we veel supporters van FC Twente kunnen betrekken."

"Begin dit seizoen zijn we met McDonald’s gestart met de Twente Feestjes, waar we bij de thuiswedstrijden al vele jonge supporters hebben mogen verwelkomen in De Grolsch Veste", besluit Behrens.

Maak een selfie met Ziyech en Ter Avest

Om het geheel te vieren is er op maandag 23 november een Meet & Greet met FC Twente-spelers Hakim Ziyech en Hidde ter Avest, dat wordt georganiseerd in het McDonald's Twente restaurant aan het Schuttersveld/Woonplein in Enschede. Tussen 14.00 en 16.00 kan de Twentse jeugd beide spelers ontmoeten, een selfie met ze maken, een handtekening scoren of zelfs een balletje trappen.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties