Nieuws

'FC Twente trekt bod op Servische spits in'

'FC Twente trekt bod op Servische spits in'

FC Twente heeft een poging ondernomen om de Servische spits Stefan Scepovic naar Enschede te halen. Dit beweert Mercato365 dat aangeeft dat de Tukkers zich op het laatste moment zouden hebben teruggetrokken. Hierdoor verkast de Servier nu naar het Schotse Celtic waar hij morgen medisch zal worden gekeurd. Als hij de medische keuring zonder problemen doorstaat ligt er een contract klaar voor vier seizoenen. Celtic betaalt 2,5 miljoen Euro voor de aanvaller.

[google]Stefan Scepovic is een 1.86 meter lange spits die nu nog onder contract staat bij het Spaanse Sporting Gijon. Hij is 24 jaar en tevens Servisch international. Hij speelde tot op heden acht keer in het shirt van Servië en scoorde hierin 1 keer.

Waarom FC Twente zich terug zou hebben getrokken is vooralsnog niet bekend. De mogelijkheid bestaat dat Scepovic de beoogde opvolger was van Luc Castaignos, die schemert met interesse vanuit de Premier League.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2014-2015

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 57 miljoen een elftal samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes![ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties