Nieuws

FC Twente Vrouwen geplaatst bij laatste 32 Champions League

FC Twente Vrouwen geplaatst bij laatste 32 Champions League

FC Twente Vrouwen hoeft dit jaar geen voorrondes te spelen in de Champions league. Het team van Arjan Veurink ik geplaatst en stroomt hierdoor gelijk in de zogenaamde 'Round of 32'. Een prettige beloning voor de ploeg van Arjan Veurink die hierdoor niet al in augustus, maar pas in oktober hun eerste Champions League wedstrijd zal spelen.

[google]In tegenstelling tot de Champions League voor de mannen spelen de vrouwen niet in poulefases. De Vrouwen Champions League werkt volgens het knock-out systeem waarbij de aan elkaar gekoppelde ploeg twee maal tegen elkaar spelen en degene met de beste score doorgaat naar de volgende ronde.

De loting voor de eerste knock-out ronde staat gepland op 28 augustus. De eerste wedstrijd voor FC Twente Vrouwen volgt dan op acht of negen oktober.

WK Poule Twente Insite - Doe gratis mee!

Voor het WK 2014 in Brazilië heeft Twente Insite een eigen WK Poule georganiseerd. Denk jij dé voetbalkenner te zijn? Bij deze de kans op eeuwige roem! Klik hier om direct mee te doen. Iedereen veel succes gewenst!
Champions League
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties