Nieuws

FC Twente Vrouwen vernedert Luxemburgers

FC Twente Vrouwen vernedert Luxemburgers

FC Twente Vrouwen heeft vanavond een geweldig resultaat geboekt in de voorronde van de Champions League. In de poulefase won de ploeg van Arjan Veurink de tweede wedstrijd met maar liefst 10-0 van het Luxemburgse FC JJ. Topscorer was Jansen met drie doelpunten.

Door de overwinning staat FC Twente Vrouwen op zes punten uit twee wedstrijden. De laatste poulewedstrijd volgt aanstaande zondag op Sportpark Slangenbeek van ATC '65. De tegenstander is dan ASA Tel-Aviv dat vanavond verloor van Ferencvaros, de club waar FC Twente Vrouwen de eerste wedstrijd van won. De wedstrijd zal worden afgetrapt om 16:00 uur.[google]

FC Twente Vrouwen staat na twee speelronden op zes punten, ASA Tel-Aviv en Ferencvaros op drie en FCJJ vergaarde nog geen enkel punt. Voor de stand, klik hier. FC Twente Vrouwen heeft aan een gelijkspel genoeg om door de gaan naar het hoofdtoernooi van de Champions League. Bij een gelijke stand in punten wordt er gekeken naar het doelsaldo onderling.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties