Nieuws

FC Twente Vrouwen walst over FSV Gütersloh

FC Twente Vrouwen walst over FSV Gütersloh

FC Twente Vrouwen heeft op het trainingscentrum in Hengelo hard uitgehaald tegen het Duitse FSV Gütersloh. De selectie van Arjan Veurink oefende gisteren in Hengelo tegen vrouwen van het Duitse en won de wedstrijd met maar liefst 9-1.

De doelpunten bij FC Twente Vrouwen kwamen op naam van Betty Anane (2x), Veronica Napoli (2x), Maud Roetgering, Larissa Wigger, Ellen Jansen, Shanice van de Sanden en Lisanne van Gurp. Hiermee gaven de nieuwkomers Anane en Napoli gelijk hun visitekaartje af.

Het is voor FC Twente Vrouwen de tweede overwinning in de voorbereiding. Daar waar de eerste wedstrijd thuis werd verloren van FC Köln, won het de tweede wedstrijd van het tevens Duitse BV Cloppenburg. Met de 9-1 van gisteren kan de ploeg met vertrouwen de laatste oefenwedstrijd tegemoet tegen het al drie jaar op rij beste team van Europa, Vfl Wolfsburg.

[google]Opstelling FC Twente Vrouwen: Criscione, Roetgering (64′ van Os), Minnaar (46′ Bakker), Wigger, Worm, Munsterman (46′ Westervelt), Dekker, Jansen, van de Sanden, Anane (55′ van Gurp, Daniëls (46′ Napoli)

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2014-2015

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 57 miljoen een elftal samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties