Nieuws

FC Twente waarschijnlijk in beroep in zaak-Stam

FC Twente waarschijnlijk in beroep in zaak-Stam

Bij FC Twente is teleurgesteld gereageerd op het vonnis van de rechtbank inzake het geschil met Ronnie Stam. De Tukkers gaan hoogstwaarschijnlijk in beroep tegen de uitspraak.

De voormalig verdediger van de Tukkers, momenteel in dienst bij Wigan Athletic, kan 140.000 euro tegemoet zien nadat hij in het gelijk werd gesteld. Stam is van mening dat hij dat geldbedrag nog tegoed had van FC Twente. In zijn contract met de Enschedese club had de rechtsback immers een percentage bedongen van een transfersom. Na zijn overgang naar Wigan Athletic medio 2010, waarmee 3,5 miljoen euro was gemoeid, wachtte hij tevergeefs op zijn deel.

De rechtbank in Almelo gaf Stam gelijk en gelast FC Twente het bedrag plus rente en proceskosten over te maken aan de verdediger.

Twente wil vooralsnog niet overstag gaan. 'FC Twente bestudeert op dit moment het vonnis en zal naar verwachting in hoger beroep gaan', laat woordvoerder Richard Peters aan Voetbal International weten.

(Voetbal International)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties