Nieuws

FC Twente wil contract Chadli verlengen

FC Twente wil contract Chadli verlengen

FC Twente wil de 22-jarige Belg Nacer Chadli langer aan zich te binden. De club heeft Chadli een voorstel gedaan om zijn contract onder verbeterde voorwaarden tot 2014 te verlengen en gaat er vanuit dat de speler daar deze week ja op zegt. Zijn huidige verbintenis loopt tot 2013.

De international van België maakte in de zomer van 2010 de overstap van AGOVV naar FC Twente waar hij sindsdien een stormachtige ontwikkeling doormaakt. 'Wij willen Nacer langer vasthouden en daarom staat er ook geen clausule over een transfersom in het nieuwe contract', aldus voorzitter Joop Munsterman in gesprek met Voetbal International.

De preses heeft ook een eerste onderhoud achter de rug met Andrej Rendla, wiens contract na dit seizoen afloopt. De 21-jarige aanvaller uit Slowakije speelt al sinds 2007 in Enschede, waar hij door twee kruisbandoperaties lange tijd uit de roulatie was.

'Andrej wekt de laatste maanden de indruk nu weer echt fit te zijn en scoort ook aan de lopende band bij Jong FC Twente. Wij beschouwen hem nog steeds als een enorm talent', aldus Munsterman, die binnenkort ook de onderhandelingen gaat openen met Douglas. Het contract van de Braziliaanse verdediger loopt na dit seizoen af maar bevat wel een optie voor een extra jaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties