FC Twente wint geheim oefenduel tegen SV Meppen

[google]Ondanks dat de Duitse voetbalbond het oefenduel SV Meppen - FC Twente heeft verboden hebben beide clubs elkaar vanmiddag toch getroffen. Besloten was de wedstrijd in het geheim te spelen zonder publiek. De reden om de wedstrijd in eerste instantie te verbieden was de kans op ongeregeldheden tussen de supportersgroepen.

FC Twente wist de wedstrijd uiteindelijk met 0-1 te winnen door een doelpunt van Torgeir Borven. De Noor bracht de eindstand al in de 38e minuut op het scorebord.

Opstelling FC Twente: Stevens, Breukers, Bengtsson, Andersen, Schilder, Brama, Bleker, Hölscher, Schütte, Børven, Ould-Chikh.

Opstelling FC Twente na 70 minuten: Stevens, Martina, Bjelland, Lachman, Koppers, Tapia, Ebecilio, Promes, Mokhtar, Castaignos, Daniels.