Nieuws

FC Twente zet Joop Munsterman buitenspel

FC Twente zet Joop Munsterman buitenspel

Aan het eind van het huidig seizoen treed Joop Munsterman af als voorzitter van FC Twente. Dit maakte de preses bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie. De positie zal aan het eind van het seizoen over worden genomen door Aldo van der Laan.

[google]Afgelopen week viel al op dat niet Munsterman reageerde op nieuws over de club, maar dat Van der Laan het woord deed. Vandaag laat Van der Laan weten dat het een bewuste keus is om Munsterman niet meer als spreekbuis te laten fungeren en de voorzitter hiermee buitenspel heeft gezet.

"Dat is omdat we al­leen nog vooruit willen kijken en met de toekomst bezig zijn. Maar bij onze wedstrijden is Joop er nog wel bij”, zo laat Van der Laan weten in gesprek met Kuitert van de Tubantia. Vanaf heden treden Van der Laan én Van den Belt op als woordvoerders van de club en is Munsterman als gevolg helemaal uit beeld verdwenen.

Opinie: Ben jij het eens met de beslissing om Joop Munsterman buitenspel te zetten?
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties