Nieuws

FC Twente ziet definitief af van komst Coelho

FC Twente ziet definitief af van komst Coelho

Jaja Coelho wordt niet de nieuwe aanvaller van FC Twente. De Tukkers vinden de salariseisen van de Braziliaan veel te gortig.

De spits van Al Ahli kon worden gehuurd van de club uit het Midden-Oosten. De oud-Feyenoorder, die de laatste jaren uitblonk in België, verdient in de woestijn echter twee miljoen euro per jaar. Hoewel hij aangaf te willen inleveren, blijft zijn looneis een struikelblok.

Zeker, omdat er bij FC Twente twijfels zijn over de mate waarin Coelho past in de huidige selectie van de Enschedeërs. Bij al zijn clubs blonk Coelho uit in individualisme binnen en buiten de lijnen.

Gisteren gaven preses Joop Munsterman en trainer Steve McClaren nog tegenstrijdige verklaringen af over de interesse in Coelho. "Nee, nee", reageerde Munsterman tegenover TC/Tubantia toen de naam van Jakson Avelino Coelho, zoals zijn naam voluit is, viel. McClaren meldde tegenover het dagblad: "Jaja denkt in eerste instantie helemaal niet aan FC Twente." Die uitspraak duidt erop dat de Tukkers wel degelijk interesse hadden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties