Nieuws

FCTwente.NU wordt "Twente Insite"

FCTwente.NU wordt "Twente Insite"

FCTwente.NU gaat verder onder de naam "Twente Insite". Sinds de oprichting van de website in 2010 is de URL eigenlijk vanzelf ook de naam van de site geworden. Toch is het altijd onze wens geweest om onder een eigen naam verder te gaan en dat is na lang brainstormen "Twente Insite" geworden. Own name, own identity! Maar dat is niet alles, er komt meer.

Naast de nieuwe naam komen wij binnenkort met een compleet nieuwe website! Wanneer deze exact gelanceerd gaat worden blijft nog even geheim, maar het wachten is ons inziens zeker de moeite waard! De nieuwe site zal volledig worden geoptimaliseerd voor alle smartphones, tablets en natuurlijk de standaard computers. Gebruikersgemak is dan ook de basis geweest bij de ontwikkeling van de nieuwe site.

Inhoudelijk zal Twente Insite verder gaan op dezelfde wijze als jullie van ons gewend zijn. De belangrijkste items blijven het brengen van het laatste nieuws, publiceren van geruchten, en natuurlijk de fotoreportages. Echter zal de nieuwe site ook een aantal nieuwe items brengen waar we logischerwijs nu nog geen uitspraken over kunnen doen. Al met al een spannende tijd tijdens de meest spannende maanden van het seizoen!

Als laatste onze dank aan al onze volgers. Door jullie steun zijn we de afgelopen drie jaar uitgegroeid tot één van de grootste fansites over FC Twente en groeien we nog altijd!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties