Nieuws

Felipe Gutiérrez sluit transfer niet uit

Felipe Gutiérrez sluit transfer niet uit

Na de overwinning in de finale van de Copa América vertrok Felipe Gutiérrez naar Rio de Janeiro voor een korte vakantie. Daarna vertrok hij naar Zuid-Chili, waar hij een nieuwe sport beoefende: konijnen schieten. Vervolgens keerde hij weer terug in Nederland om aan het nieuwe seizoen met FC Twente te beginnen, maar hij sluit niet uit dat hij vertrekt.

"Ik heb er gevist en...”, terwijl hij een schietgebaar maakt: "Op konijnen. Ja, en opeten daarna, lekker", vertelt Gutiérrez aan Fardau Wagenaar van de TC Tubantia. "Er zijn daar heel veel konijnen, het is normaal om dat te doen."

"Ik ben zo gemoti­veerd, niet normaal"

[google]"Ik heb Twente via Face­book gevolgd. Ik zag dat er veel spelers weg zijn gegaan en dat er maar twee bij zijn gekomen. Ik denk dat we nieuwe spelers nodig hebben. Hoe dan ook denk ik dat we voor de top vijf moeten gaan", zegt de Chileen. Alfred Schreuder is hoe dan ook blij dat Gutiérrez terug is. Op die manier krijgt hij nog een luxeprobleem op het middenveld.

Transfer

Zoals velen weten sluit op 31 augustus de transferwindow. De Chileen weet nog niet of hij na die datum ook nog voor FC Twente speelt: "Dat hangt er vanaf. Als er een grote club komt, kan het zijn dat ik weg ben. Maar er is niets, dus ga er maar vanuit dat ik hier nog wel even blijf."

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties