Nieuws

"Felipe is heel professioneel met de situatie omgegaan"

"Felipe is heel professioneel met de situatie omgegaan"

Zoals te doen gebruikelijk maakt trainer René Hake geen geheim van zijn opstelling voor de wedstrijd tegen Vitesse, die morgenavond gespeeld wordt. De belangrijkste wijziging is dat Felipe Gutiérrez terugkeert in de basisopstelling. Dit gaat ten koste van Jari Oosterwijk.

"Felipe is een speler die in normale doen altijd speelt, alleen afgelopen wedstrijden is dat even niet geweest", legt Hake uit op de clubwebsite. "Felipe is heel professioneel met de situatie omgegaan, heeft zich op de trainingen goed laten zien en heeft op eigen verzoek ook zijn wedstrijden met Jong FC Twente gespeeld. Dat typeert hem ook, hij wil graag spelen."

[google]Hake beseft zich dat zijn ploeg niet de favoriet is voor het treffen met Vitesse. "Op voorhand is elk resultaat dat je haalt bij Vitesse goed, maar wel het liefst drie punten. Daar moet vrijdag alles op afgestemd zijn. Na een heel matige periode hebben wij de laatste twee wedstrijden iets positiefs neergezet en dat willen we een goed vervolg geven. We winnen met tien man van De Graafschap, dat was goed voor het moraal, maar we weten dat we nog een lange weg te gaan. Het klinkt als een cliché, maar we willen goed afsluiten en met een goed gevoel de winterstop in", aldus de oefenmeester.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties