Nieuws

Fer blijft doelwit FC Twente

Fer blijft doelwit FC Twente

FC Twente hoopt zich nog steeds op korte termijn te versterken met Leroy Fer van Feyenoord. Voorzitter Joop Munsterman vertelt aan Voetbal International dat de Tukkers opnieuw toenadering zullen zoeken tot de Rotterdammers. De preses laat tevens weten dat hij mee wil werken aan een vertrek van aanvaller Bryan Ruiz.

'Deze week nemen we weer contact op met Feyenoord. We willen Fer nog steeds graag inlijven', aldus Munsterman. Eerder braken de clubs de onderhandelingen af omdat de vraagprijs van Feyenoord te gortig was voor Twente.

Ondertussen komt het vertrek van Ruiz steeds dichterbij. Tottenham Hotspur heeft zich gemeld bij de belangenbehartiger van de Costa Ricaan. 'Van Tottenham zelf hebben wij nog niets vernomen', aldus Munsterman. 'Wel hebben wij van zijn zaakwaarnemer gehoord dat er wat speelt.'

Munsterman staat niet direct afwijzend tegenover de interesse. 'Als Spurs zich meldt met een serieus bod valt er met ons te praten. Die belofte hebben we Bryan een jaar geleden gedaan, dus daar houden we ons aan.'

Peter Wekkink

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties