Nieuws

Fer blikt terug op overstap: "Er zijn veel heftige dingen gebeurd"

Fer blikt terug op overstap: "Er zijn veel heftige dingen gebeurd"

Leroy Fer heeft volgens hemzelf het 'heftigste' jaar van zijn carrière achter de rug. De middenvelder maakte vorig jaar eind augustus de overstap van Feyenoord naar FC Twente, en dat werd hem niet in dank afgenomen door de Rotterdamse fans.

"Er zijn veel lelijke dingen gebeurd. Er is veel slechts over me gezegd en het werd ook fysiek. Ik speelde de hele voorbereiding nog bij Feyenoord, omdat de clubs er niet uitkwamen. Na een amateurwedstrijd greep een supporter me hardhandig in mijn nek. En op een dag vond ik een rouwkaart in mijn bus. Zo’n echte, met mijn naam erop. Dat is bizar", blikt hij terug tegenover TC Tubantia.

Fer heeft wel lovende woorden over de nieuwe oefenmeester, Steve McClaren. "Wat een rust straalt die man uit, ongelooflijk. Hij is helemaal mijn type trainer. Het was het heftigste jaar uit mijn leven, maar het was het allemaal waard", aldus de middenvelder, die in negen duels tweemaal het doel wist te vinden voor De Tukkers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties