Nieuws

Fer: "Rekenen ons niet rijk"

Fer: "Rekenen ons niet rijk"

Leroy Fer boekte afgelopen weekend een 2-6 overwinning op PSV, een 'hoogtepunt' in zijn loopbaan. De middenvelder wordt steeds belangrijker bij FC Twente, daarvoor wijst hij echter naar Steve McClaren.

"Ik ben veel dank verschuldigd aan onze trainer", zegt Fer tegenover het Algemeen Dagblad. "Dat hij in januari naar FC Twente is gekomen, is voor mij echt een hele goede zaak gebleken. Hij geeft vertrouwen, laat zien dat ik van veel waarde kan zijn voor het elftal. Dat ik in topvorm ben, ga ik niet over mezelf zeggen. Maar ik ontwikkel mezelf. Het is duidelijk dat er een klik is met de trainer. En met mijn medespelers."

Met FC Twente jaagt Fer nu op de titel, een realistisch doel. "We hebben een inhaalwedstrijd tegoed en weten dat wij de eerste plek in handen krijgen als we dat duel winnen. Maar in de Eredivisie verandert alles met de week. We rekenen ons niet rijk."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties