Nieuws

Fer: "Schalke mooi voor de fans"

Fer: "Schalke mooi voor de fans"

Door middel van een 1-0 overwinning op Steaua Boekarest plaatste FC Twente zich voor de achtste finales van de Europa League. Daarin treft het Schalke 04. Een internationale derby.

“Precies. Een internationale derby, zo kun je het wel zeggen ja. Voor de fans is dat een hele mooie wedstrijd om naar uit te kijken en ook voor ons is het leuk. Hopelijk kunnen we ook tegen Schalke een goed resultaat neerzetten”, aldus Fer tegenover VoetbalPrimeur.

FC Twente won donderdag met moeite van Steaua. “Dat kwam door hoe zij voetbalden. Ze zetten steeds vroeg druk en dat deden ze goed. De trainer vertelde dat we daar maar in mee moesten gaan. Het was een zware wedstrijd voor ons”, gaat Fer verder.

De wedstrijd was voor de neutrale toeschouwer daardoor niet aantrekkelijk. Slechts drie kansen werden genoteerd, waarvan Nacer Chadli er een benutte. Fer: “Het ging op en neer en er werd vooral op het middenveld gevoetbald. Daardoor kwamen er weinig kansen. Gelukkig hebben wij er wel een afgemaakt.”

Handrem
Fer moest noodgedwongen een groot deel van de wedstrijd ingehouden spelen, na een gele kaart voor rust. “Die kaart sloeg volgens mij helemaal nergens op. Ik maakte een goede tackle. Mijn ploeggenoten hebben me vervolgens goed bij de les gehouden. Ik was gefrustreerd, maar je moet de scheids dan natuurlijk niet gaan opzoeken. Met tien man gaat het namelijk wel heel moeilijk”, besluit de middenvelder.

Bron: Voetbalprimeur

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties