Nieuws

Fer: "Spelen voor Jong Oranje geen straf"

Fer: "Spelen voor Jong Oranje geen straf"

Leroy Fer neemt het vanavond met Jong Oranje op tegen de leeftijdsgenoten van Schotland. De middenvelder van FC Twente vindt het geen straf om voor Jong Oranje te spelen.

Fer is toe aan zijn twintigste interland voor Jong Oranje, terwijl veel van zijn leeftijdsgenoten al de stap maakten naar het grote Oranje.
"Natuurlijk wil ik die stap zetten", zegt Fer in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Die droom heeft elke voetballer. Maar dan zal ik simpelweg de bondscoach moeten overtuigen."

"Of ik nog rekening houd met een selectie voor het EK komende zomer? Dan zal ik het zelf moeten afdwingen", gaat Fer verder. "Maar soms gaat het heel snel. Georginio Wijnaldum was afgelopen zomer met Jong Oranje op trainingskamp in Oostenrijk en moest halsoverkop het vliegtuig pakken om mee te gaan met Oranje naar Brazilië en Uruguay. En Ola John speelde maar een paar keer in Jong Oranje en nu krijgt hij zijn kans al bij Oranje."

Fer raakt niet gefrustreerd nu een oproep van Bert van Marwijk uit blijft. "Dat is het ook echt niet. Ik ben blij hoe het nu loopt bij FC Twente. En ik weet dat er een kans komt als je goed blijft presteren. Maar spelen voor Jong Oranje is ook absoluut geen straf, ook daar valt veel te winnen."


online adverteren www.m4n.nl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties