Nieuws

Rouwkaart in brievenbus Fer

Rouwkaart in brievenbus Fer

FC Twente target Leroy Fer is behoorlijk aangeslagen na een nieuwe bedreiging aan zijn adres. De Feyenoord-speler overweegt aangifte te doen bij de politie. Vandaag overlegt hij met zijn managementbureau Sport Promotion over de stappen die hij gaat zetten.

Fer werd afgelopen weekeinde op een macabere manier bedreigd. De middenvelder vond na terugkeer uit Ermelo, waar hij met Fyeneoord op trainingskamp is geweest, in zijn brievenbus een rouwadvertentie met daarop zijn eigen naam. De brief zat in een ongeaddresseerde enveloppe.

Eric Gudde, algemeen directeur van Feyenoord, spreekt van een 'walgelijk incident dat niet hard genoeg kan worden veroordeeld'. 'Wij adviseren Fer om aangifte te doenen wij zullen uiteraard alles doen om hem te helpen.'

De rouwadvertentie is het tweede incident in korte tijd. Ruim een week geleden werd hij na de oefenwedstrijd tegen Vitesse Delft fysiek bedreigd door een woedende supporter van Feyenoord. Een groep Feyenoord-fans neemt het Fer kwalijk dat hij zijn in medio 2012 aflopende contract niet wil verlengen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties