Nieuws

Fer weet hoe Wijnaldum is ontvangen

Fer weet hoe Wijnaldum is ontvangen

Het is nog onduidelijk of Leroy Fer zondag tegen Feyenoord kan spelen. Maar als de middenvelder fit genoeg is, dan weet hij in elk geval wat hem te wachten staat.

Fer keert in dat geval voor het eerst terug in De Kuip, het stadion dat hij afgelopen zomer verliet voor de Grolsch Veste van FC Twente. Onlangs maakte Georginio Wijnaldum al mee hoe Het Legioen op een terugkeer kan reageren.

Fer zag hoe Wijnaldum bij elk balcontact fel werd uitgefloten. "Ja, natuurlijk heb ik naar de ontvangst van Wijnaldum gekeken", zegt de zomeraanwinst op de clubsite van FC Twente. "We zijn een beetje op dezelfde manier weggegaan. En bij elk balcontact werd hij uitgefloten. Dus als ik daar speel, dan zal mij eenzelfde lot te wachten staan."

Feyenoord doet het dit seizoen niet veel slechter dan FC Twente. Erger voor Fer is nog dat hij in Enschede niet verzekerd is van een basisplaats. Fer: "Ik ben blij dat het goed gaat met Feyenoord. Dat verwachten veel mensen niet, maar ik wist dat ze veel talent hadden. En dat komt er nu uit."

"Mijn eerste maanden hier waren wisselvallig. Ik begon in de basis, maar ik speelde niet goed. Daarna kwam ik op de bank terecht, waarna ik mij via invalbeurten moest laten zien. Ik denk dat ik toen heb laten zien dat ik van waarde kan zijn. En ik voel me prettig hier. Ik denk dus nog steeds dat ik de juiste keus heb gemaakt", aldus Fer.

Discussieer met je medesupporters over dit onderwerp en meer op www.fctwenteforum.nl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties