Nieuws

Feyenoord komt terug, FC Twente eist dubbele van eerdere bedrag

Feyenoord komt terug, FC Twente eist dubbele van eerdere bedrag

Het vertrek van Feyenoord-speler Lex Immers naar Cardiff City is aanstaande. Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, belde woensdagavond direct weer naar FC Twente voor Tapia. De Rotterdammers willen nog een ultieme poging doen om de Peruviaan los te weken bij FC Twente. De Enschedeërs zijn echter niet van plan om de talentvolle 20-jarige middenvelder voor een appel en een ei te laten gaan.

[google]Het eerste bod uit Rotterdam van naar verluidt 1,7 miljoen euro schaarde FC Twente wél in die categorie. De Tukkers verlangen volgens het Algemeen Dagblad bijna het dubbele van het eerste bod uit Rotterdam. De vraagprijs voor Renato Tapia zou namelijk circa 3,25 miljoen euro bedragen, hiermee is het verschil tussen vraag en aanbod ruim anderhalf miljoen euro.

Verwacht wordt dat uiteindelijk beide partijen water bij de wijn zullen doen. FC Twente kan het geld namelijk goed gebruiken en Feyenoord wil graag het middenveld versterken met het oog op de toekomst. Lex Immers zal een dezer dagen nog vertrekken bij Feyenoord en het contract van Tonny Vilhena loopt aan het einde van het seizoen. Terwijl ook het contract van Karim El Ahmadi, voormalig FC Twente-speler, medio 2017 afloopt.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties