Nieuws

Fikse domper voor Martina en Lachman

Fikse domper voor Martina en Lachman

Afgelopen nacht speelde Curaçao de eerste van de twee WK kwalificatiewedstrijden tegen Cuba met als inzet de derde voorronde richting het WK 2018 in Rusland. In de selectie van Patrick Kluivert drie FC Twente spelers; Cuco Martina, Darryl Lachman en Felitciano Zschusschen. Alle drie mochten hun opwachting maken in de basis, maar het liep uiteindelijk af in een regelrechte domper. Ook eindigde de ploeg met tien man.

[google]Na 90 minuten stond er de gehekelde 0-0 op het scorebord. Iets dat de zichtbaar bondscoach Patrick Kluivert vooraf niet had verwacht nadat hij wederom extra eredivisie-ervaring had toegevoegd aan zijn selectie. "Dat hier zo'n vijftienduizend mensen zaten, die zagen dat we met het voetbal op Curaçao stapje voor stapje vooruit zetten, is prachtig, maar ik had ze liever een overwinning geschonken. Er werden helaas alleen te veel kansen om zeep geholpen. Ze hebben er echt alles aan gedaan. De teleurstelling is nu groot, maar vanaf nu gaat het vizier op Cuba uit. Dan moeten we het in Havana maar doen”, besluit Kluivert het gesprek met de Telegraaf.

Martina en Lachman speelden beiden negentig minuten. Zschusschen werd in de rust vervangen. De return zal worden gespeeld op 14 juni 22:00 Nederlandse tijd.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties