Nieuws

"Fluiten na afloop terecht, maar niet tijdens de wedstrijd"

"Fluiten na afloop terecht, maar niet tijdens de wedstrijd"

Na het laatste fluitsignaal van FC Twente - NEC droop de teleurstelling van het gezicht van doelman Nick Marsman. Schelden deed hij niet, dit ligt niet in zijn aard zo gaf hij eerder al eens aan, maar van binnen kookte de doelman. Zelf kon hij zich weinig verwijten, zijn collega's des te meer. Gemakzucht is het woord dat nu ronddoolt bij bijna alles en iedereen die iets te maken heeft met FC Twente. Marsman is er in ieder geval klaar mee.

[google]"Dat dacht ik vorige week al", zegt Marsman tegenover de Tubantia. "Maar na weer een domper en een dreun wordt het nu echt tijd dat we ook in die tweede helft onszelf zijn.”

Marsman begrijpt dan ook als geen ander de frustraties bij de supporters die de spelers trakteerden op een fiks fluitconcert. "Maar ook als speler van Twente ga ik met datzelfde gefrustreerde gevoel naar huis. Het enige dat ik op wil merken is dat fluiten tijdens de wedstrijd geen zin heeft, dat doet de ploeg geen goed. Maar na afloop vond ik het volkomen terecht.”

Stelling

Fluiten tijdens de wedstrijd is onacceptabel.

Laat hieronder je reactie achter.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties