Nieuws

Foto: FC Twente presenteert nieuwe uitshirt

Foto: FC Twente presenteert nieuwe uitshirt

[google]FC Twente heeft tijdens de supportersavond het nieuwe uitshirt gepresenteerd voor het seizoen 2015-2016. Naast het rode thuistenue is er gekozen voor blauw uittenue. Het derde tenue is het jubileumshirt. Wit met hierin de kleuren groen en zwart verwerkt welke verwijzen naar de Enschedese Boys (groen) en Sportclub Enschede (zwart), de clubs waaruit FC Twente na een fusie 50 jaar gelden ontstond.

Op het nieuwe uitshirt staat een andere uiting van hoofdsponsor Webprint dan het thuistenue. Er is de tekst "Jouw mooiste fotoboek" aan toegevoegd. Deze extra uiting zal niet op het thuisshirt komen. De hoofdsponsor wil het thuisshirt zo authentiek mogelijk houden.

Wat is jouw mening over het nieuwe uitshirt?

uitshirt-fc-twente-2015-2016

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties