Nieuws

Fotorepo FC Twente in Hengelo 03-01-2012

Fotorepo FC Twente in Hengelo 03-01-2012

FCTwente.NU is vanmiddag op pad geweest om een impressie te geven van de drukte rondom het trainingscomplex in Hengelo en de aansluitende training. Iets hiervoor kreeg Co Adriaanse in de Grolsch Veste officieel zijn ontslag tijdens een, zoals Munsterman het noemde, een respectvol gesprek.

Rondom het trainingscomplex was veel pers aanwezig van onder andere de TCTubantia, VI, RTVOsst en de NOS. Binnen werden de spelers en de assistent trainers officieel ingelicht door Munsterman. Vervolgens gingen de spelers van FC Twente het veld op om de eerste training van 2012 af te werken onder leiding van Schreuder, Pahlplatz en Mulder. Spelers die niet op het veld verschenen waren Douglas, Rosales, Chadli en de Jong.

Voor Boschker eindigde de training in mineur. hij moest al snel het veld verlaten met een vervelend ogende blessure. Hij moest door 2 man van het veld worden gedragen.

Foto's trainingscomplex Hengelo

[nggallery id=286]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties