Nieuws

Fotoverslag (snelheids) training FC Twente 21-08-2013

Fotoverslag (snelheids) training FC Twente 21-08-2013

Vanmorgen tijdens de training was hij er dan eindelijk. Luka Djordjevic heeft zijn papierwerk in orde en trainde vanochtend voor het eerst mee met de selectie van Jansen en Schreuder. Het nieuws had vele supporters al bereikt en het was dan ook drukker als normaal op het trainingscomplex in Hengelo.

Na de warming-up werkten de spelers een training af waar hun snelheid werd gemeten. Twee maal op een korte afstand en één maal op de 100 meter. Na de metingen splitste de groep zich in vier om kleine partijen te gaan spelen.

Afwezig was nog altijd Wout Brama. Robbert Schilder was wel aanwezig maar trainde weer apart van de groep. Hetzelfde deed ook Peter Wisgerhof.

Fotoverslag training FC Twente 21-08-2013

[nggallery id=403]

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maakt kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.

Nederbet

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties