Nieuws

Fotoverslag training FC Twente 03-12-2013

Fotoverslag training FC Twente 03-12-2013

Vanmorgen werkte de selectie van FC Twente een training af in aanloop naar de uitwedstrijd tegen AZ aanstaande zaterdag. De training bestond uit een warming-up waarna er een partij werd afgewerkt tussen het eerste elftal en de reserves. Op het veld ontbraken de langdurig geblesseerde Boschker en Brama. Daarnaast waren ook Gutierrez en Mokhtar niet aanwezig. Terug bij de selectie waren Stevens en Koppers.

[google]Gedurende de training kreeg Ebecilio last van zijn lies waarna hij halverwege de partij uitstapte en samen met Koppers en fysiektrainer Schoenmaker uit ging lopen. Ook Castaignos kreeg tijdens de training een tik, maar kon na een korte behandeling toch zonder problemen verder trainen.

De aanwezige selectiespelers: Marsman, Stevens, Bednarek, Schilder, Koppers, Bengtsson, Röseler, Bjelland, Wisgerhof, Rosales, Breukers, Martina, Pelupessy, Eghan, Tanda, Tapia, Hölscher, Tadic, Castaignos, Djordjevic, Peters, Daniels, Jesus Corona

Fotoverslag training FC Twente 03-12-2013

[nggallery id=34]

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties