Nieuws

'Fransman' FC Twente deze week nog Nederlander

'Fransman' FC Twente deze week nog Nederlander

Een opmerkelijk hoofdstuk in het leven van Jong FC Twente speler Alvin Daniels. De 20-jarige buitenspeler kreeg enkele weken geleden het heugelijke nieuws dat hij bij de definitieve selectie zat van Jong Oranje voor de oefenwedstrijd tegen Jong Duitsland. Tot teleurstelling van Daniels werd het avontuur alweer beëindigd voordat het was begonnen.

De talentvolle Daniels staat geregistreerd in Frans-Guyana waardoor hij de Franse nationaliteit heeft. Hierdoor mag hiermee enkel uitkomen voor Franse selecties. Om in te toekomst toch in aanmerking te komen voor (Jong) Oranje is besloten een naturalisatieprocedure op te starten welke deze week zal worden afgerond. Dit meldt de begeleider van Daniels.

De eerstvolgende wedstrijd zal pas plaatsvinden in 2015 waarin Jong Oranje zich volledig kan focussen op het EK 2017. Onder leiding van de inmiddels opgestapte bondscoach Adrie Koster kwalificeerde jong Oranje zich niet voor het EK 2015 en verloor hierdoor ook kan op deelname aan de Olympische spelen in Brazilië. [google]

Enquete bezoekers Twente Insite

Beste bezoeker, Graag nodig ik u uit om deel te nemen aan onze korte enquête. Uw mening is belangrijk welke we gebruiken om onze dienstverlening verder te optimaliseren. Het onderzoek is anoniem en de resultaten zullen niet worden verstrekt aan derden. Het invullen van de vragenlijst duurt nog geen twee minuten. Dank voor uw medewerking!

Klik hier om naar de enquête te gaan.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties