Nieuws

"Fred is niet geïnteresseerd in FC Twente"

"Fred is niet geïnteresseerd in FC Twente"

[google]Net als dat Fred Rutten de meest genoemde naam was toen FC Twente op zoek was naar een nieuwe technisch directeur, is ook hij wederom de meest genoemde naam als de opvolger van de onlangs ontslagen Alfred Schreuder. Technisch manager Ted van Leeuwen wil nog altijd niet ingaan op namen, maar Derksen denkt te weten dat Rutten geen trek heeft in een terugkeer bij FC Twente. Al snapt hij de link wel.

"Ik begrijp het wel. Hij heeft bij Vitesse heel goed samengewerkt met Ted van Leeuwen dus dan krijg je dit soort praatjes al snel. Ik geloof niet dat FC Twente Fred neemt, en ik geloof ook niet dat Fred geïnteresseerd is in FC Twente op dit moment. Want Fred heeft helemaal geen zin om een club weer op te bouwen en al die stress en dat gezeik te hebben. Fred wil nu eens een club hebben waar die iets mee kan winnen", besluit Derksen tijdens de uitzending van Voetbal Inside.

banner-tukker-life-floor
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties