Nieuws

Gbenga Arokoyo krijgt maandag duidelijkheid.

Gbenga Arokoyo krijgt maandag duidelijkheid.

FC Twente beslist na het weekeinde of de Nigeriaan Gbenga Arokoyo (18) naar Enschede komt. De jonge Nigeriaanse verdediger is momenteel op proef bij de nummer 2 van Nederland. Arokoyo heeft de afgelopen weken zowel met het eerste- als tweede elftal van FC Twente getraind.

Trainer Co Adriaanse noemt de prestaties van de proefspeler 'redelijk tot goed'. De oefenmeester is nog op zoek naar een centrale verdediger, omdat hij alle posities dubbel bezet wil hebben. Op dit moment heeft hij alleen Rasmus Bengtsson achter de hand. ,,En eigenlijk verdient Rasmus het ook om te spelen, want die jongen doet het hartstikke goed, aldus Adriaanse. ,,Hij heeft alleen het probleem dat hij met Douglas en Wisgerhof twee uitstekende spelers voor zich heeft.''

De nieuwe centrale verdediger moet in de ogen van Adriaanse ook 'jong en veelbelovend zijn'. ,,Want met Douglas, Wisgerhof en Bengtsson hebben we al drie gearriveerde spelers voor die posities.

TCTubantia

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties